Bewoners

 

Greetje Fransen

Afbeelding

Ik ben Greetje Fransen, geboren op 26 juni 1987. Ik woon sinds juli 2011 bij Tweedelig. Mijn mama woont in Brouwhuis. Theo is de vriend van mama. Papa woont met Liesbeth in Deurne. Ik heb 2 broers, Dorus en Teun. Dorus woont in Galway (Ierland). Teun en Sofie wonen in Culemborg en hebben 3 kindjes : Hannah, Twan en Rein.

Ik vind het kei leuk om met hen te spelen !

 

Ik heb in Brouwhuis op de basisschool gezeten, daarna ben ik naar de VSO, de Anton van Dijkschool, gegaan. In September 2007 ging ik voor dagbesteding naar de Meent in Helmond.

 

Ik heb stage gelopen bij het eetpunt voor ouderen in de Koolhof, Deurne.

Daarna ging ik 2 dagen per week werken bij Brownies en Downies in Asten.

Dat is een lunchcafé. Sinds oktober 2013 werk ik daar 4 dagen per week.

Ik mag er mensen bedienen, tafels dekken en afruimen en afwassen.

Keigaaf werk! Anke is mijn begeleider op de werkplek.

 

Ik vind het leuk als er bekenden komen eten, bv mama en Theo of mijn broer.Woensdag ben ik vrij om mijn appartement te poetsen.

 

Ik heb veel hobby’s; een keer in de week ga ik naar streetdance. Op zaterdag gaan we met een aantal bewoners van Tweedelig zwemmen in de Schop en op zondag gaan we naar de Dissel, dat is de soos van KansPlus.

 

Ik luister ook graag naar muziek. Van K3 heb ik alle dvd’s en van Samson en Gert heb ik er ook veel. Samson vind ik een leuke hond omdat hij kan praten. Daarom ben ik daar niet bang van. Mijn televisievriend is Victor Reinier van Flikken Maastricht. Daar heb ik ook al een aantal dvd’s van. Wat ik ook graag doe is winkelen en dan “een terrasje pikken”of lekker eten bij de Italiaan.

 

Ik ben er erg trots op dat ik zo’n mooi appartement in Asten heb. Veel dingen kan ik zelfstandig doen en als ik hulp nodig heb is de leiding in de buurt om te helpen. Ik kan goed opschieten met de andere bewoners. We hebben het heel gezellig samen!

 

last update : 15-juni-2021