Bewoners

 

Isha

Afbeelding

Hallo , ik ben Isha, ik ben 30 jaar. Ik ben geboren op 23 december 1992. Ik ben de jongste in ons gezin. Mijn zus is Inez en die woont in Namibië samen met Faan. Mijn broer Lenny woont samen met Melissa in Wellerlooi. Mijn ouders zijn Wil en Jeanne. Zij wonen in Koningslust. Vroeger hebben wij ook in Asten gewoond.

 

k zit in een elektrische rolstoel en kan niet zoveel met mijn linkerarm, ik kan niet zien maar wel heel goed horen en praten.

 

Op 25 september 2023 ben ik bij Tweedelig in Asten komen wonen. Voordat ik bij Tweedelig kwam wonen heb ik eerst in Stramproy gewoond en daarna weer 3,5 jaar in Koningslust bij mijn ouders. Voor mijn dagbesteding ging ik naar het Zonnehuis in Weert. Nu ga ik van maandag tot en met vrijdag naar het Klokhuis in Deurne. Hier help ik met appels snijden voor de appeltaart die we daar verkopen. Ook help ik met soep maken en andere dingen. Ik ga ook graag zwemmen.

 

Ik hou heel erg van muziek van Pieter. Pieter maakt Limburgse Folkmuziek en speelt accordeon. Hij maakt ook samen met mij muziek. Ik speel dan keyboard en ik zing. Op dinsdag en donderdag maken we muziek via skype en 1x per maand komt Pieter met mij live muziek maken bij Tweedelig. Verder speel ik graag met muziekbandjes en maak ik zelf bandjes met Cd`s van Pieter. Ook ga ik graag naar een optreden van Pieter

 

Voor mij zijn er veel nieuwe dingen maar ik vind het heel erg leuk. Vooral het wonen bij Tweedelig bevalt me heel goed. Ik heb een fijne eigen kamer en met de andere bewoners kan ik het heel goed vinden en heb ik veel lol. De begeleiding vind ik superleuk vooral mijn pb’er. We maken samen heel veel grapjes!

 

Groetjes van Isha van der Coelen