Bewoners

 

Bart Linders

Afbeelding

Hallo, mijn naam is Bart Linders. Ik ben geboren op 22 november 1991. 

Sinds juli 2011 woon ik bij Tweedelig. Voor mijn ouders was dat wel even wennen. Ik heb het zo goed naar mijn zin, dat ik bijna altijd met een grote lach op mijn gezicht rond loop. Dit maakt het voor mijn ouders een heel stuk gemakkelijker.

 

Wij hebben een gezellige, gezamenlijke woonkamer waar we met zijn allen eten en leuke dingen doen. Als ik het even te druk vind, ga ik naar mijn eigen kamer of naar de muziekkamer om daar rustig muziek te luisteren. Af en toe bubbelen in de jacuzzi vind ik ook geweldig.

 

Doordeweeks ga ik 2 dagen (ma en do ) naar dagbestedingscentrum "Lindestraat" in Asten. Ook daar heb ik het prima naar mijn zin.

 

Sinds Augustus 2017 ga ik op dinsdag en woensdag naar zorgboerderij “De Peelwerker”. Daar kan ik lekker afwisselend werk doen. Het verzorgen van dieren, het uit elkaar halen van spullen, in de tuin werken, ik vind het allemaal even leuk. Al je iets meer wilt weten over de Peelwerker, klik dan op deze link … de Peelwerker..


Op vrijdag begint voor mij het weekend ; lekker uitslapen, bed verschonen, boodschappen doen, meehelpen met de huishoudelijke klusjes, zoals bijv. meehelpen met eten klaar maken ; aardappels schillen, groenten snijden enz.

 

Op zaterdagochtend kan ik mij heerlijk uitleven in het zwembad. Dan ga ik lekker "baantjes trekken" in de Schop. Mijn begeleiders moeten dan flink hun best doen om mij bij te kunnen houden. Het laatste kwartier gaan we altijd nog even in het warme, ondiepe bad om te ontspannen.

 

Op zondag zijn er meestal de familiebezoekjes en uitjes. Om de week ga ik op zondagavond naar Soos Den Dissel, lekker dansen.

 

Laatste aanpassing : 8-oktober-2018