Bewoners

 

Linda van Rut

Afbeelding

Mijn naam is Linda van Rut, kom oorspronkelijk uit Lierop en ben 29 jaar oud.

 Ik woon nu bijna 5 jaar bij Tweedelig. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin. Het wonen op jezelf is helemaal te gek. Ik  woon  heel  dicht  bij  de  winkels,  ik  doe  mijn  eigen  boodschappen,  ik  doe  mijn  appartement  poetsen  en  mijn  eigen  was  wassen.

 

Ik heb een groot appartement voor mezelf, bestaande uit een slaapkamer, een badkamer, hal en woonkamer. Ik probeer zo zelfstandig als mogelijk mijn eigen poetswerk te doen, en mijn moeder helpt af en toe wat mee. We hebben ook 3 keer in de week corvee. Tafel dekken en afwasmachine in- en uitruimen.

 

We eten gezamenlijk met 3 medebewoners in de tuinkamer, dat is gezellig en we kunnen rustig met elkaar eten en praten. Ik ben erg  gelukkig hier en hoop dat we met z’n allen nog heel lang hier wonen. De begeleiding is een geweldige ploeg mensen. Ze staan altijd voor ons klaar, en iedereen kan het goed met elkaar vinden. Dat je van zoveel verschillende type mensen zo’n geweldig team kunt krijgen. 

 

Mijn hobby’s zijn paard rijden op de maandagavond, bij manege Fanny van Hoof, naar het koor Invite in Deurne, op woensdagavond, zwemmen op de vrijdagochtend. Verder vind ik het leuk om naar de stad te gaan met medebewoners, niet alleen om te shoppen, maar ook om naar de bioscoop te gaan.

 

Verder hou ik van uitstapjes maken, waar naar toe, maakt me niet uit als het maar gezellig is. Ook hou ik van op vakantie gaan. Werken doe ik ook 4 dagen in de week bij de Atlantgroep en wel bij Dorel, daar maak ik maxi cosi’s. Het werk bevalt mij goed. 1 dag in de week ben ik vrij en wel op de vrijdag

 

Groetjes Linda van Rut

Update: 07-02-2016