Bewoners

 

Carole Knapen

Afbeelding

Ik ben Carole Knapen en op 14 oktober 1980 in Vlierden geboren. Ik ben de jongste in  het gezin Knapen.  Mijn oudere zus Jolande is getrouwd met Rob en zij hebben 4 heel lieve kinderen: Anne, Maud, Bart en Evy. 

 

Ik heb veel jaren op “Het Rijtven” in Deurne gewoond. Eerst woonde ik op het terrein zelf, later ben ik overgeplaatst naar “De Vennen”, een wijk grenzend aan “Het Rijtven”. Een aantal jaren geleden ben ik weer naar mijn geboorteplaats Vlierden gegaan, omdat het met mij in “De Vennen” niet zo goed ging.

 

Sinds juli 2011 woon ik in Asten: Zagershof 19.  Ik heb het hier erg naar mijn zin. Overdag bezoek ik van 9.00 uur tot 16.00 uur Dagbesteding PiepKlein, Laan ten Roode te Someren. Ik vind het daar heel fijn en maak veel plezier met mijn leidsters.

 

Ik ben gek op sieraden: armbanden, ringen en kettingen. Ik draag ook altijd een tas bij me, waarin voor mij heel dierbare spulletjes en herinneringen zitten. Ik zie alles heel zonnig in, zodat ik dag en nacht een zonnebril op mijn hoofd heb.

 

Ik kan lang bezig zijn met eenvoudige puzzels maken. Bij moeilijke puzzels ben ik heel slim: ik laat ze heel, maar haal er enkele stukjes af, die ik er weer aan leg. Ik krijg dan van ieder complimenten, dat ik zo goed kan puzzelen. Zeer slim van mij!!!!!!

 

Soms vind ik het moeilijk om ’s morgens uit bed te komen, omdat het in bed zo lekker warm en beschut is. Ik hou van alle Hollandse liedjes en kijk veel naar dvd’s waarop voor mij bekende gebeurtenissen staan, zoals het jaarlijks zomerkamp van KansPlus,  mijn nichtjes en neefje, verjaardagen en gezinsfeestjes. Ik drink graag Cola en hou van frites en gehakt.

 

Laatste update : 28-aug-2021