Bewoners

 

Bas van Eijk

Afbeelding

Hallo ik ben Bas en woon sinds oktober 2012 bij Tweedelig in Asten. Daarvoor heb ik 38 jaar lang als oudste van 3 kinderen bij mijn ouders in Asten-Heusden gewoond.  Ik heb een jongere broer Rene, die getrouwd is met Monique.  Hun 2 kinderen, waar ik dol op ben, heten Suze en Teun. Mijn zus Marieke woont ook in Asten.

 

Ik heb het appartement bij Tweedelig van Maurice overgenomen en woon hier dus nog niet zo lang. Het is best wennen, maar het gaat aardig goed met mij. Ik ben ’s avonds ook graag op mijn kamer zijn. Daar zit ik dan veel achter de laptop. Vrachtwagens zijn mijn grote hobby en zoek daarover ook van alles op.

 

Ik luister graag naar muziek. Op dit moment is Guus Meeuwis mijn grote favoriet samen met de Black Hills. Met Mien ga ik naar de bieb voor leesboeken. Op zaterdag ga ik zwemmen als het geen voetbal is. Op maandagavond fiets ik naar de repetitie van de jeugdharmonie in Heusden, waar ik lid van ben.

 

Ik ben in het algemeen een goede eter, maar ik moet altijd eerst aan het gerecht ruiken. Ik lust bijna alles ;  maar pannenkoeken zijn géén favoriet bij mij.

 

Op maandag, woensdag en donderdag werk ik bij Elofer in Asten. De andere twee dagen van de week werk ik bij boerderij "De Peelwerker" in Heusden. Dit is allebij lekker dichtbij, zodat ik er zelf met de fiets naar toe kan gaan.

 

Ik heb een lekker warm bed, waar ik niet zo graag uit kom. Ik heb altijd mijn eigen tempo ; “niet jagen, dat doen we alleen in het bos” zeg ik dan. Het is hier goed en mooi wonen en de begeleiding is leuk. Het is ook fijn dat ik dicht bij mijn ouders woon, waar ik geregeld naar toe kan fietsen.

 

Laatste update : 30-dec-2014