Bewoners

 

Daniëlle Buisman

Afbeelding

Hallo, ik ben Daniëlle Buisman en word vlak voor Kerst alweer 20 jaar en ben de jongste (in dubbel opzicht) bewoner van Tweedelig want ik woon er pas sinds 1 juni 2018 !

Ik ben geboren in Geldrop in het ziekenhuis maar eigenlijk ben ik gewoon een Astense met importouders. Zij zijn 32 jaar geleden uit Volendam naar Brabant verhuisd en wonen inmiddels alweer 20 jaar in Asten maar zijn wel uit elkaar maar wonen gelukkig nog allebei hier op het dorp, waardoor ze als ik app zo op mijn stoep staan en dat doe ik dan ook veelvuldig! Verder heb ik nog een zus Viviënne en die woont en studeert in Utrecht.

Bij mijn moeder wonen trouwens nog mijn grootste vriendjes t.w. 2 cavia's, Lieve is al heel oud maar BamBam woont pas sinds 2017 bij mij en ik hoop dat als het zo ver is, hij bij mij mag wonen want ik kan ze natuurlijk al heel lang heel goed verzorgen!

Ik heb gewoon tot 2012 op de reguliere basisschool Het Lover gezeten hier in Asten wat natuurlijk heel fijn was want ik kom nog steeds heel veel oud-klasgenoten tegen. Daarna ben ik nog tot 22 juni jl. naar de Berkenschutse in Heeze gegaan. Dus het waren allemaal heel spannende tijden voor mij maar nu begin ik toch te wennen en vind ik het geweldig in mijn nieuwe appartement. Ook omdat er nu weer een vast stramien in komt want nu werk ik 2 dagen bij Brownies & Downies (dus Greetje en Frank zijn ook nog mijn collega's!) en "werk" ik onder toezicht van Sjiek Zorgatelier woensdags en donderdags bij Korein Kinderdagverblijf en dat vind ik helemaal geweldig want baby's en kindjes zijn mijn  lust en mijn leven! Vrijdags heb ik vrij en mag ik mijn eigen huisje poetsen wat ik ook zonder enige aansporing doe!

Verder heb ik als hobby dansen bij de Special Stars (sinds kort doet Bart tot mijn grote vreugde ook mee en kunnen we samen oefenen voor de diverse optredens), fitness en speel ik ook nog af en toe op mijn Key-Board. Ook ben ik zwaar fan van Nick en Simon en dat is echt niet omdat mijn ouders uit Volendam komen want ik moest er voor een paar jaar terug niks van weten! Ik lig dus nu elke avond in mijn nieuwe appartement te dromen in mijn eigen Nick en Simonkamer(sprei, kussens, pyjama...) en blijf hopen dat ze ooit eens bij ons in Asten op visite komen!

Laatste update : 1-dec-2018