Bewoners

 

Karin van Mierlo

Afbeelding

Ik ben Karin van Mierlo, geboren op 04-07-1983. Ik heb tot ik bij Tweedelig ging wonen bij mijn ouders Frans en Betsie in Ommel gewoond. Petra is een zus van mij en woont ook bij Tweedelig.

 

We hebben nog een zus en zij heet Erna. Ze woont samen met haar vriend John en dochter Marit in Leende. Ik ben er peettante van!!! En dat vind ik erg leuk.

 

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij senzer in Asten. Daar maak ik onder andere vliegengordijnen en pak ik ook van alles in. Het werk is lekker dichtbij dus kan ik er met de voet of met de fiets zelf naar toe.

 

Op woensdag hoef ik niet te werken en ben ik thuis bij Tweedelig in Asten.

De leiding van Kempenhaeghe werkt in het huis van Tweedelig. De meeste begeleiders zijn vrouwen en er zijn 2 mannen!! 

 

Mijn hobby's zijn fitness en toneel spelen. Fitness doe ik op woensdagmiddag als ik vrij ben. Op donderdag ga ik 's avonds toneel spelen in de soos bij de Ketelbinkies. Zaterdag en zondag ben ik bij mijn vriend Marco of thuis.

 

Bij Tweedelig wonen we met 12 personen met een verstandelijke beperking. Er zijn taken verdeelt in huis zoals, de was, boodschappen doe ik zelf, tafeldeken en afruimen en ook nog alles in de vaatwassers zetten. 

 

Ik moet ook mijn eigen kamer en de slaapkamer poetsen en bij de was hoort ook was op vouwen. Ik vind het heel gezellig met de bewoners dat die met ons een fijne toekomst hebben in het huis. En ik vind de leiding wel heel erg leuk en gezellig. Ik ben blij dat ze bij ons werken.

 

Groetjes Karin van Mierlo.

 

Laatste Update : 2022-07-28